Cykellås

Stort utbud av godkända cykellås

Ett cykellås är en väldigt billig och bra försäkring till din cykel. Om du väljer bland godkända cykellås kan du även få tillbaka pengar på hemförsäkringen vid en eventuell stöld. Även om aldrig kan garantera att någon inte stjäl din cykel är ett lås det minsta du kan göra. Det finns väldigt många olika lås och de har alla olika funktioner. Vi erbjuder några av de bästa cykellåsen för att skydda din cykel. Vårt mål är att ge din cykel ett optimalt skydd.

Flera olika cykellås

Ett bygellås är väldigt vanligt. Du sätter den normalt runt cykelns ram och en annan fast punkt, till exempel ett cykelställ. Det är normalt försett med en stålbygel vilket gör det svårare för tjuven. Dock är det lite tyngre. Andra populära varianter är ramlås och hänglås. Den förstnämnda är ett fast lås som alltid finns på cykeln. Då behöver du bara bära med dig en nyckel. Dock är det inget som förhindrar tjuven från att bära med sig din cykel.

Cykellås med larm

Numera finns det även mer avancerade cykellås som är lite svårare för en tjuv att forcera. Det kan till exempel vara ett cykellås med larm som tjuter när någon försöker något. Det är något som kan avskräcka många. När du köper ett nytt cykellås som är godkänt av försäkringsbolag måste du alltid kolla att det inkluderar just din försäkring. Det kan nämligen skilja sig mellan olika försäkringar. Våra lås kommer även i flera olika färger vilket är en rolig detalj. Då kan det även vara lättare att hitta låset längst ner i en låda eller i förrådet.