Dörrlås

Införskaffa nya dörrlås online

Att ha ett bra dörrlås till ytterdörr är A och O för att kunna känna sig trygg i sitt hem. Om du behöver ett nytt lås av någon anledning kan du hitta dessa online. Det finns många universala dörrlås som passar till de flesta dörrar. Vi har även enskilda reservdelar inklusive brytare och extranycklar. Genom att köpa ditt dörrlås online kan du alltid hitta bra erbjudanden. Se till att säkra upp alla dörrar i ditt hem så snart som möjligt.

Smarta dörrlås till alla dörrar

Det är inte bara på ytterdörrar det behövs lås. Du kan till exempel behöva ett lås till innerdörr på en toalett eller ett förråd. Då kan du använda ett smart dörrlås som bara kan öppnas med ett kodlås. Det är perfekt om det rör sig om ett företag där flera behöver tillgång till ett rum. Då behöver du inte kopiera upp nya nycklar så fort någon ny behöver tillgång till rummet. Då tappar man inte heller bort nycklar.

Dörrlås med digitala lösningar

När de flesta tänker på ett dörrlås tänker de nog på ett lås där du vrider in en vanlig nyckel. Men ett lås till dörr kan vara mycket mer än så. Utvecklingen har gått snabbt framåt på detta område och det finns flera olika digitala lås. Ett elektroniskt lås innebär att du inte behöver någon nyckel för att öppna. Du kan till exempel styra låset med en app på din telefon. De kan också öppnas med en tagg vilket är som en digital nyckel. Det är vanligt på bostadshus där flera behöver komma in genom samma dörr.