Kodlås

Smarta och moderna kodlås online

Om du letar efter ett alternativ till det traditionella nyckellåset är ett kodlås ett bra alternativ. Då behövs det en kod för att kunna öppna dörren. Det fungerar både till innerdörrar och ytterdörrar. Det har till exempel blivit allt vanligare med ett kodlås till ytterdörr. En fördel är att du slipper hålla reda på en massa nycklar. Du ger bara koden till alla som behöver komma in. Ibland kombineras koden med ett nyckelkort. Hitta ditt kodlås online här hos oss.

Styr kodlåset på flera sätt

Det bästa med en dörr med kodlås är att det finns flera sätt att styra den på. Du kan välja en nyckelbricka, enbart kod eller en app i din telefon. Vi har bland annat Assa kodlås som fungerar utmärkt som dörrlås till innerdörrar och ytterdörrar. Tänk på att välja ett lås som passar in med resten av dörren. Det ska ändå sitta där under väldigt lång tid. Det är de små detaljerna som gör skillnad.

Kodlås för portar

Äger du flera fastigheter med hyresrätter är det väldigt smart att sätta ett kodlås på ytterdörren. Då kan det boende komma in på ett enkelt sätt samtidigt som du håller obehöriga ute. Du kan även sätta ett lås med kod på källardörren eller till den gemensamma tvättstugan. Vi samarbetar med duktiga tillverkare som gör lås av hög kvalitet i hållbara och tåliga material. Det inkluderar bland annat rco kodlås. Med en låst kod kan de boende känna sig trygga och säkra i fastigheten. Vi hjälper dig gärna hitta rätt lås för just dig och dina behov.